Powerhousebotten
Powerhouse
En del av Fryshuset
ph_133_ALW.jpg

Event

Förutom att handleda ordnar Powerhouse events, minikurser, workshops, föreläsningar och seminarier. Ta chansen att träffa inspiratörer, förebilder och andra unga som, liksom du, brinner för något mer, något större.

Information om nästa event hittar du här eller på insta @fryshusetsthlm.

Workshop - Idéskapande och att leda projekt
Sep
26
5:00 PM17:00

Workshop - Idéskapande och att leda projekt

Länsförsäkringar Stockholm håller tillsammans med Powerhouse en workshop i hur du skapar och utvecklar idé samt leder projekt! Under en timme får du samla på dig verktyg och inspiration för att du ska kunna förverkliga alla de idéer du har om en bättre värld.

Vi möts kl 17 i foajén på Fryshuset i Hammarby Sjöstad. Workshopen är slut kl 18. Vi bjuder på snacks och fika.

Anmäl dig till powerhouse@fryshuset.se senast 24/9.

View Event →
Framtidsmässan
Oct
17
12:00 AM00:00

Framtidsmässan

En eftermiddag på Fryshuset med Fryshuset gymnasium där företag och Universitet, yrkeshögskolor och folkhögskolor besöker oss. Det blir några intensiva timmar fyllda med inspiration, tävlingar, dansuppvisning och DJ. Och vet du, du kommer kunna söka jobb direkt hos företag på plats!!

Framtidsmässa Fryshuset 3.001.jpeg
View Event →
Camp Connect 2019 - Powered by Powerhouse
Oct
31
to Nov 2

Camp Connect 2019 - Powered by Powerhouse

Ett entreprenörsläger för dig mellan 15-20 år som vill förändra världen men inte vet hur! Under tre dagar får du träffa entreprenörer, andra unga med samma driv som dig, företag och massa andra inspirerande personer! Allt för att du efter lägret ska ha nog med verktyg och kunskap för att kunna gå vidare med ditt driv och dina idéer! Lägret är gratis och vi sover över två dagar på Kärsögården på Drottningholm. Vi har 20 platser, så skynda dig att anmäla dig!

Vill du åka på lägret? Mejla powerhouse@fryshuset.se med en kort motivering om varför just du ska få en plats!

Camp connect 2019 (1).png
View Event →

Filmkväll: Hidden Figures
Feb
18
5:00 PM17:00

Filmkväll: Hidden Figures

Varmt välkomna till vår första filmkväll! Det bjuds på filtar, kuddar, snacks och den oscarsnominerade filmen ”HIDDEN FIGURES”, som kommer få dig att lämna huset med sprakande motivations en kall och mörk måndagskväll. Anmälan via instagram DM @fryshusetsthlm eller mail powerhouse@fryshuset.se.

View Event →
Fryshuset X-mas
Dec
24
12:00 AM00:00

Fryshuset X-mas

På julafton öppnar POWERHOUSE upp Fryshusets dörrar för årets X-mas lunch, där alla som vill är välkomna! Det är Cornelia som ligger bakom eventet, en ung changemaker som även jobbar i Fryshusets reception.

View Event →
UNIQLO Youth Challenge
Dec
15
1:00 AM01:00

UNIQLO Youth Challenge

Hur kan vi uppmuntra människor att återvinna sina kläder?

Att återvinna våra kläder är viktigt om vi ska kunna förändra världen till det bättre. Men att få folk att göra det är inte alltid så lätt. UNIQLO står redo att göra sin del, men de behöver fler människor som lämnar in sina kläder till butikerna.

View Event →
Workshop med Ung & Trygg
Dec
11
5:00 PM17:00

Workshop med Ung & Trygg

Är du mellan 13-20 år, vill diskutera trygghet och påverka i samhället? Kom till Fryshuset och var med på Ung och Tryggs workshop! Ung och Trygg är en serie workshops som skapats och drivs av Soha, en ung changemaker som snart drar på turné med sitt projekt.

Fritt inträde och ingen föranmälan krävs.

View Event →