Powerhousebotten
Powerhouse
En del av Fryshuset
ph_133_ALW.jpg

Eventkalender

Höstens event och workshops kommer snart att uppdateras här. Håll ut! Eller håll utkik, på Insta @fryshusetsthlm


Filmkväll: Hidden Figures
Feb
18
5:00 PM17:00

Filmkväll: Hidden Figures

Varmt välkomna till vår första filmkväll! Det bjuds på filtar, kuddar, snacks och den oscarsnominerade filmen ”HIDDEN FIGURES”, som kommer få dig att lämna huset med sprakande motivations en kall och mörk måndagskväll. Anmälan via instagram DM @fryshusetsthlm eller mail powerhouse@fryshuset.se.

View Event →
Fryshuset X-mas
Dec
24
12:00 AM00:00

Fryshuset X-mas

På julafton öppnar POWERHOUSE upp Fryshusets dörrar för årets X-mas lunch, där alla som vill är välkomna! Det är Cornelia som ligger bakom eventet, en ung changemaker som även jobbar i Fryshusets reception.

View Event →
UNIQLO Youth Challenge
Dec
15
1:00 AM01:00

UNIQLO Youth Challenge

Hur kan vi uppmuntra människor att återvinna sina kläder?

Att återvinna våra kläder är viktigt om vi ska kunna förändra världen till det bättre. Men att få folk att göra det är inte alltid så lätt. UNIQLO står redo att göra sin del, men de behöver fler människor som lämnar in sina kläder till butikerna.

View Event →
Workshop med Ung & Trygg
Dec
11
5:00 PM17:00

Workshop med Ung & Trygg

Är du mellan 13-20 år, vill diskutera trygghet och påverka i samhället? Kom till Fryshuset och var med på Ung och Tryggs workshop! Ung och Trygg är en serie workshops som skapats och drivs av Soha, en ung changemaker som snart drar på turné med sitt projekt.

Fritt inträde och ingen föranmälan krävs.

View Event →