Powerhousebotten
Powerhouse
En del av Fryshuset
ph_133_ALW.jpg

Event

Förutom att handleda ordnar Powerhouse events, minikurser, workshops, föreläsningar och seminarier. Ta chansen att träffa inspiratörer, förebilder och andra unga som, liksom du, brinner för något mer, något större.

Information om nästa event hittar du här eller på insta @fryshusetsthlm.

Back to All Events

Inspirationsdag; Globala målen

  • Fryshuset 6 Mårtensdalsgatan Stockholm, Stockholms län, 120 30 Sweden (map)

Tillsammans med We_change, Länsförsäkringar och Fryshusets gymnasieskola gör Powerhouse en inspirationsdag för globala målen. En inspirationsshow kickar igång dagen och efterföljs av workshops med fokus på idégenerering. Nu samlar vi våra krafter och förändrar världen!

Earlier Event: February 21
Pop-up Kurs med Google
Later Event: April 16
Powerhouse gästar Streetpep