Powerhousebotten
Powerhouse
En del av Fryshuset

En katalysator för ungt glöd och talang.

P4.jpg

Om Powerhouse

Många vill förändra, men det kan vara svårt att veta hur eller var man ska börja. Därför lanserar Fryshuset Powerhouse där du kan få hjälp med socialt entreprenörskap. En katalysator för ungt glöd och talang.

I Powerhouse får unga mellan 13-25 år möjlighet att utvecklas, testa på och engagera sig i just det de brinner för. De får även stöd och hjälp att dra igång egna satsningar och projekt. Powerhouse för samman unga med aktiviteter, inspiratörer, företag och handledare, och erbjuder även kostnadsfria kurser och verktyg.

Vårt sökverktyg och chatbot Nugget guidar unga till allt de kan göra här i Powerhouse, och på Fryshuset i stort! Nugget hittar du i den röda bollen här till höger.

Vi är en ständigt sjudande verkstad och hub, och du hittar oss i Foajén Hammarby Sjöstad, här eller på instakontot @fryshusetsthlm.

 

Kolla på vår film:

Fryshuset lanserar Powerhouse. En hub för unga sociala entreprenörer. Ta hjälp av vår chatbot för att hitta events, aktiviteter och verktyg som kan omvandla dina idéer från tanke till handling. Chatta här, och se vad som händer hos oss just nu: www.powerhousebotten.se

Produktion: Ramos Media Group instagram @fryshusetsthlm kontakt https://fryshuset.se/fryshuset-stockholm/powerhouse/ Powerhouse stöttas bland annat av Uniqlo och ICA Stiftelsen.