Powerhousebotten
Powerhouse
En del av Fryshuset

En katalysator för ungt glöd och talang.

P4.jpg

Om Powerhouse

Många vill förändra, men det kan vara svårt att veta hur eller var man ska börja. Därför lanserar Fryshuset Powerhouse där du kan få hjälp med socialt entreprenörskap. En katalysator för ungt glöd och talang.

I Powerhouse får du möjlighet att utvecklas, testa på och engagera dig i just det du brinner för. Du får även stöd och hjälp att dra igång egna satsningar och projekt. Powerhouse för samman unga med aktiviteter, inspiratörer, företag och handledare, och erbjuder även kostnadsfria kurser och verktyg.

Använd vårt sökverktyg och chatbot Nugget för att hitta allt du kan göra här! Nugget hittar du i den röda bollen här till höger.

Vi är en ständigt sjudande verkstad och hub, och du hittar oss i Foajén Hammarby Sjöstad, här eller på instakontot @fryshusetsthlm.

 

Kolla på vår film:

Fryshuset lanserar Powerhouse. En hub för unga sociala entreprenörer. Ta hjälp av vår chatbot för att hitta events, aktiviteter och verktyg som kan omvandla dina idéer från tanke till handling. Chatta här, och se vad som händer hos oss just nu: www.powerhousebotten.se

Produktion: Ramos Media Group instagram @fryshusetsthlm kontakt https://fryshuset.se/fryshuset-stockholm/powerhouse/ Powerhouse stöttas bland annat av Uniqlo och ICA Stiftelsen.